Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC W.o.T Team

saaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż, zauważyłem sporo nowych wpisów od wielu graczy oraz w temacie "Wasze czołgi". Można na wolnej chwili (opcjonalnie weekend) stworzyć kompanie użytkowników MPC forum. Oczywiście wszelkie szczegóły są do wstępnego ustalenia. Można załatwić czat głosowy (serwer Ts3 lub Mumble) i pograć kompanie. Na chwilę obecną jest to tylko plan, wszystko zależy od zaangażowania i przygotowania innych.

Chciałbym jeszcze poruszyć temat konkursów MPC związanych z W.o.T-em. Kiedyś podobno miał być reaktywowany turniej w wot-a. Czy istnieje nadal taka możliwość ? Kto w takim razie by się na to pisał ?

Opublikowano

Będzie dużo chętnych a potem jak zwykle okaże się że dupa.

Ja byłbym chętny, z tym że bez mikro i bez komunikatora głosowego (mój net tego nie uciągnie.)

Opublikowano

Jeżeli chcemy zagrać, musimy mieć między sobą komunikacje. Czat głosowy w WOT czasem zawodzi, dlatego pewniejszy jest komunikator. Jednak od razu mówię, że będą wpuszczani wszyscy, którzy mają odpowiednie czołgi. Wiadomo, jak to w kompani... Myślę, że najbardziej opcjonalne były by mistrze (Mistrzowskie).

Opublikowano

ja na mistrzowską się pisze ale tylko t34 mogę

I dlatego to nie ma sensu. Ja nie zamierzam zagrać w zbieraninie czołgów premium lub jakiś stockowych shitów.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dlatego mówię, że zależy to od tego ilu graczy będzie "spełniało wymagania". Jeżeli nie mamy min. 12 graczy z wymaksowanymi i ogarniętymi (załoga i moduły) czołgami / artami, nie mamy o czym mówić, dlatego proszę w komentarzach pisać co posiadacie :)

Opublikowano

Ja mam T-32 z 4 perkami pod mistrzowskie, ale i tak nie wypali było już parę takich pomysłów ale żaden nie wypalił.

Opublikowano

Ja was nie rozumie t34 to zaje czołg na kompanie . nie raz gdy my gramy kampanie to mamy od groma t34 i to jest taka miazga ...

Opublikowano

Ja was nie rozumie t34 to zaje czołg na kompanie . nie raz gdy my gramy kampanie to mamy od groma t34 i to jest taka miazga ...

Hehe... T34 na kompanie ? 1 może 2. Inaczej nie da rady. Chyba trafialiście na niezbyt wymagających przeciwników...

Opublikowano

Hehe... T34 na kompanie ? 1 może 2. Inaczej nie da rady. Chyba trafialiście na niezbyt wymagających przeciwników...

hmmm uwierz mi, że losowało nam ogarniętych graczy (jednym z nich był np. NewMulti...) i mając 5 t34 jedną 110 3 arty pizdzik oraz chyba jednego is3 zrównaliśmy ich z ziemią :)
Opublikowano

T34 nadaje się jak ma jakąś obstawę i ciągle robi hulldown.

A tak to :/

Na kompanie znacznie lepszy jest JgTiger 8.8 i Löwe

Swoją drogą te 2 czołgi razem... Rozpierdol.

shoob.png

Opublikowano

na t34 w klanie grałem i wygrywaliśmy ale tylko 2 x t34 a o lowe i jagdiger pierwsze słysze na kompanie za mułowate a na t34 chociaż hull downa da się zrobić a lowe nie na daje się a jadźka tym bardziej

dobry gracz zrobi więcej na t34 niż średni na is-3 takie porównanie

t34/ x2 perk all moduły + ewentualnie gold ale styknie na normalnych peny zawsze do pary drugi t34 i jednego fronta defamy ts3,skype. i na q zawsze przez mikro moge gadać

SigUserBG.png

Opublikowano

na t34 w klanie grałem i wygrywaliśmy ale tylko 2 x t34 a o lowe i jagdiger pierwsze słysze na kompanie za mułowate a na t34 chociaż hull downa da się zrobić a lowe nie na daje się a jadźka tym bardziej

t34/ x2 perk all moduły + ewentualnie gold ale styknie na normalnych peny zawsze do pary drugi t34 i jednego fronta defamy ts3,skype. i na q zawsze przez mikro moge gadać

Pseudo koksie, rozjebałem twoje T34 Lowe, poza tym miałeś nie wracać na to forum.

Dalej nie umiesz pisać, a widzę, że grać również.

Nie grałeś Lowe i nie znasz jego możliwości.

Jak również JagdTigera, który także może siać spustoszenie, ale potrzebuje czyjejś pomocy.

A T34 jest niewiele mniej mułowaty od Lowe.

shoob.png

Opublikowano

Jebuem że tak się wyrażę.

Jak masz niszczyć ten piękny język który zachowaliśmy w czasie zaborów dzięki ukrytym szkołom, to wyjdź.

T34 jest równie mułowate co Loewe, do tego Loewe też się robi hulldown geniuszuuuuuuuu.

JgTiger jest bardzo dobrym czołgiem na kompanie, bo tam masz wsparcie, nie to co tacy ludzie (jak ty :U) na randomach.

Hje hje, jak coś, to T32 jest zdecydowanie lepszym wyborem na Kompanie. Tak samo na różne konkursy.

Ja mogę wyskoczyć swoim T32 (3 perki, Dosyłacz, Wentyla, Stabilizator :U) albo ISem-3 (2 perki, Wentyla, Stabilizator, Dosyłacz :U)

TS3/skype.

Opublikowano

Bo staty mają coś do umiejętności XDDDDDDD

Jak ci się trafia 12 na 15 bitew, że jako jedyny myślisz w teamie, to graj sobie, graj.

Poza tym : Przecież taki koks, a tylko 781 dmg średniego i 506 expa średniego... Smuteczek...

Opublikowano

Panowie, proszę się tutaj nie kłócić i nie wyzywać. Wyjaśniajcie sobie wszystko na polu bitwy, najlepiej pokoju treningowym.

Co do tematu. Jeżeli chodzi o czołgi, to nie liczę na kompanie premium. Chce normalne czołgi, które spotykane są na kompaniach typu IS-3, T32, AMX 13 90 lub WZ-132 oraz artkę. Widzę, że jest nawet kilka osób, także wstępnie zbierzemy się koło piątku. Dokładne godziny proszę sprawdzać w tym temacie :)

Opublikowano

Ja mogę jeszcze AMXa13 90, ale nie mam załogi, bo w 12t jest. Expie na artęłę.

PS: Ja nie chce się kłócić, tylko on się wkręca w butthurta. To nie moja wina.

T32 i IS-3 luzik, spokojnie mogę grać.

A co do czasu - jak piątek, to ja nie mogę (najbardziej przejebany dzień tygodnia). Mogę w sobotę, niedzielę, środę i czwartek. Ew. Wtorek po 19.

Opublikowano

Okej, ja osobiście posiadam T32, AMX 13 90 oraz GwPanthere. Wszystko zrobione na full i wszelkimi bajerkami i załogą. Nie ma problemu z niczym. Jeżeli jednak mówicie, że w piątątek nie, to co ? Sobota czy niedziela ?

Opublikowano

Mój ELC jest bardzo chętny do zabawy w kampienie w krzaczkach (załoga 90% camo, ale mogę dobić do 100% dość szybko :U + dosyłacz + wentylacja + optyka)

Ew. Lowe (skątowany/hulldown <3) lub T-50-2, Chaffee , IS-3 , Ewentualnie Lorraine 155 50 (załoga z 90% , wentyla, naprowadzanie, dosyłacz)

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...